Exklusive Baumform

Vacature: medewerker boomkwekerij

Vacature: medewerker boomkwekerij

Wij van Boomkwekerij Johan van Overbeek zijn op zoek naar een medewerker boomkwekerij. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze vacature.

 

Over ons bedrijf

Onze kwekerij omvat zo’n 35 hectare vormbomen en laanbomen. Ons team bestaat uit vijf medewerkers en hiermee kunnen we ons werk gedaan krijgen. Iemand in ons team er bij, zou net wat prettiger werken.

We kunnen efficiënt werken omdat een groot deel van de bomen op het perceel achter ons bedrijf staan. Dus dichtbij. De overige percelen bevinden zich op minder dan een kilometer van ons bedrijf.

Verder zijn we goed gemechaniseerd. Zo heeft een medewerker een vormsnoeier ontwikkeld en zelf gemaakt. Hiermee kunnen we in een korte tijd veel gesnoeid krijgen.

We werken met een fijn en gezellig team waar je van op aan kunt.

 

De vacature

 

Wat ga je doen?

Het werk op een boomkwekerij is door het jaar heen heel divers. In het najaar en vroege voorjaar zijn we voornamelijk druk met het rooien en laden van de bomen. Ook planten we nieuwe bomen (voorjaar). Onderhoud van de kwekerij doen we in deze periode als daar tijd voor is.

Als je hier komt werken, ga je in het najaar een ‘s ochtends mee met de rooiploeg. ’s Middags help je waar nodig. De ene keer is dit bomen laden, een andere keer voer je onderhoudswerkzaamheden uit in de kwekerij.

In de zomerperiode worden de bomen gesnoeid. Dit ga jij ook doen. Voor dit werk hebben we elektrische snoeischaren waardoor het werk lichamelijk goed is vol te houden.

 

Met onderhoudswerkzaamheden bedoelen we planten, aanbinden, stokken zetten, stokken verwijderen.

 

Meer weten of het werk? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

 

Werktijden

De werktijden zijn van 7:30 tot 16:30 uur. Overwerken komt hier nauwelijks voor. Aan overwerken op zaterdag doen we hier ook niet.  

Je kunt hier fulltime aan de slag, maar ook parttime. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ook voor gepensioneerden die graag één of twee dagen per week willen werken, hebben wij mogelijkheden.