Exclusieve boomvormen

Werkwijze

Stappenplan

Ons bedrijf is enkel gericht op verkoop aan groenprofessionals. Wij zijn niet ingericht op de verkoop aan particulieren. 

Wilt u een bezoek brengen aan onze kwekerij? Maak dan te allen tijde vooraf een afspraak.

Al onze bomen worden gekweekt in de volle grond en groeien in de directe omgeving van onze huiskwekerij. Om u op juiste manier te informeren, treft u hieronder een stappenplan.

STAP 1: VERKENNING

Onder het hoofdstuk 'Assortiment' op deze website vindt u een overzicht van onze exclusieve boomvormen, welke alle aanwezig zijn in onze kwekerij. Hierbij staan globaal afmetingen en aantallen vermeld. Dit is overigens maar een selectie van al onze bomen. Wij hebben ruim 50.000 bomen staan, welke gekweekt worden op een oppervlakte van 32 hectare.

Heeft u specifieke wensen, is er maatwerk vereist of wilt u meer informatie over onze boomvormen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

STAP 2: INSPIRATIE

Elk groen project, of het nu een klassieke of moderne bedrijfstuin is, begint met een goed idee. Bij Johan van Overbeek kunt u groene inspiratie op doen door het bekijken van onze bedrijfstuin en de bomen op onze kwekerij. Op afspraak kunt u onze bomen komen bekijken, voelen en ruiken en volop sfeer proeven.

Zo komt uw project al tot leven 

Als u ons bedrijf bezoekt, zullen we het stappenplan mondeling toelichten. Ook kunnen wij u, indien gewenst, in contact brengen me de juiste groen vakmensen.

Ook kunt u samen met uw groenaannemer, tuin- of landschapsarchitect te allen tijde een bezoek te brengen aan onze "Groene Etalage". Om u de juiste aandacht te kunnen geven, raden wij u aan vooraf tijdig een afspraak te maken, zodat Johan u zelf te woord kan staan.

STAP 3: VAN IDEE NAAR PLAN

De eerste stap in het maken van een ontwerp, is het tekenen van een plattegrond. In dialoog met uw groenadviseur bespreken we de mogelijkheden. Gewoon met potlood en papier, al schetsend, ontstaat een ontwerp dat stijl, sfeer en functionaliteit combineert. Altijd op basis van uw ideeën. Het tekenen van de plattegrond zorgt er ook voor dat de "rode draad" voor het ontwerp helder wordt. Aan de hand hiervan wordt het geheel ingevuld met de gewenste bomen.

STAP 4: PRIJSINDICATIE

Op basis van het schetsontwerp en de voorlopige keuzes kunt u via onze website prijzen opvragen. Onze prijzen zijn marktcomform. Ook kan uw groenaannemer vooraf prijzen aanvragen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de bomen vrijblijvend uit te zoeken en te merken in de kwekerij.

De vastgelegde boom hoeft niet per direct afgenomen te worden, de boom houden wij voor u gereserveerd op afroep. Samen met uw groenaannemer wordt bekeken wanneer u toe bent aan vervolg stap.

STAP 5: PLAATSING & TRANSPORT

In overleg met u of uw groenaannemer, plannen we een datum waarop de bomen geleverd dienen te worden. Voor zowel transport als voor het plaatsen van de bomen werken wij samen met diverse gespecialiseerde bedrijven, welke u op dit vlak kunnen ondersteunen.

STAP 6: ONDERHOUD EN ADVIES

Boomkwekerij Johan van Overbeek is geen groenvoorzieningsbedrijf. Wij kunnen u wel in contact brengen met bedrijven, welke de juiste kennis in huis hebben om uw boom te onderhouden, zodat u er vele jaren plezier van heeft. Ook kunnen zij u adviseren over de juiste manier en tijdstip van onderhoud aan uw boom.

STAP 7: CONDITIES

Wij hanteren, zoals gebruikelijk binnen de Boomkwekerij sector, HBN voorwaarden.

Na jaren van zorgvuldig opkweken, hebben wij er alle vertrouwen in dat onze bomen in uw project of tuin zich nog in verdere schoonheid zullen ontplooien! Onze visie is:

"Kwaliteit wint altijd"